<

Contact

Over ons

CD | DVD | Blu-ray producties

Wij zijn een full-service bedrijf, gespecialiseerd in CD, DVD en Blu-ray producties, van idee tot eindproduct en van enkele tot duizenden stuks. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwalitatief hoogstaande producties. Alle facetten verzorgen wij in-house zodat wij uw opdracht met de uiterste zorg en voor een zeer scherpe prijs kunnen uitvoeren.

Transparante prijzen

De prijzen staan op onze website, zodat u zelf direct kunt uitrekenen wat de kosten van uw opdracht zijn. Voor een offerte op maat verzoeken wij u het formulier in te vullen. Naast complete producties is het bijvoorbeeld ook mogelijk recordable media bij ons professioneel te laten bedrukken (bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo) zodat u deze later zelf van content kunt voorzien

Snelle levertijden

Wij hanteren standaard snelle levertijden. Uw productie is altijd binnen 3 tot 5 werkdagen gereed.
Heeft u uw productie sneller nodig? Geen probleem, informeer naar onze speciale Rush Service.

Complete verzorging van uw CD | DVD | Blu-ray productie

Ook kunt u uw CD's, DVD's en Blu-ray's door ons op heel veel originele manieren laten verpakken en kunnen wij voor u al het drukwerk en de verzending verzorgen.¬†Heeft u nog geen ontwerp? Wij werken uw ideeën graag voor u uit. Kortom al uw wensen op CD, DVD en Blu-ray gebied worden realiteit bij Qdigital.

NIEUW! | Ontwerp en bestel uw eigen USB sticks

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment USB sticks, bedrukt met uw eigen ontwerp en snelle levertijden van ongeveer 5 werkdagen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.